x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gheorghe Hagi: "Bravo, Simona! Eşti cea mai tare! Ne-ai făcut, din nou, să fim mândri de tine!"

Gheorghe Hagi: "Bravo, Simona! Eşti cea mai tare! Ne-ai făcut, din nou, să fim mândri de tine!"

22 Oct 2014   •   13:30
Gheorghe Hagi: "Bravo, Simona! Eşti cea mai tare! Ne-ai făcut, din nou, să fim mândri de tine!"

Nume importante din sportul românesc au reacţionat în urma victoriei Simonei Halep în faţa numărului 1 mondial Serena Williams, la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a felicitat-o pe campioana noastră pentru ''victoria incredibilă''.

''Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu scorul de 6-0, 6-2, în Singapore, la Turneul Campioanelor. Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, o felicită pentru victoria incredibilă! Felicitări, Simona!'', se arată pe pagina de Facebook a MTS.

Şi Gheorghe Hagi a postat o imagine a Simonei, cu mesajul ''Campioana noastră! Bravo, Simona!!!''. 'Bravo, Simona! Eşti cea mai tare! Ne-ai făcut, din nou, să fim mândri de tine!', a scris Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a academiei sale.

Atacantul Ciprian Marica (Konyaspor), unul dintre căpitanii echipei naţionale, a postat: ''Respect!!! Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2!''

Gimnasta Larisa Iordache, vicecampioană mondială la Nanning, la individual compus şi sol, a postat o imagine cu gimnastele de la lotul naţional urmărind meciul Simonei, alături de antrenorul Lucian Sandu. ''Felicităriiiii Simona!!! baftă în continuare!!!'', a scris Iordache.

Felicitări au transmis şi clubul de fotbal Steaua Bucureşti (Felicitări, Simona Halep! Suntem mândri de tine!), Federaţia Română de Tenis (Victorieee, Simona Halep! a învins-o pe nr. 1 mondial, Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-2, în al doilea meci al Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor! Felicităăăări!!!), Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (Simona Halep se impune în meciul cu Serena Williams la WTA Finals Singapore, 6-0 6-2. Felicitări Simona!) sau pagina oficială a echipei naţionale de fotbal, în timp ce Liga Profesionistă de Fotbal ''o felicită pe Simona Halep pentru aceste performanţe uluitoare şi îi urează succes mai departe''.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reuşit o victorie de senzaţie, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, miercuri, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore. În urma acestui succes, Halep este practic calificată în semifinalele competiţiei.

×