x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    09 Sep 2010   •   00:00

Nici nu mai ştii ce să găteşti. Legume, legume, legume. Şi cu proteinele cum stăm? Mâncăm peşte! Numai că-i foarte scump. Zilele trecute am fost pe la hala de peşte şi am găsit un minunat calcan. Mă şi înfruptam, în gând, în timp ce mă uitam după vânzător. Cum a apărut minunatul, l-am întrebat cât costă kilogramul de calcan, pentru că el era singurul care nu avea preţ! S-a uitat la mine ca la un ţânţar şi mi-a zis cu un sictir măreţ: "36 de lei pentru dumneavoastră!". M-am simţit lovită de două ori. O dată pentru că m-a cântărit la buzunar şi altă dată pentru că mi-a dat un preţ de zece ori mai mare decât cel oferit de cherhana. Mda! Am să rămân cu dor de calcan cu smântână la cuptor. Şi mă tem că nu voi avea parte de o asemenea delicatesă în viitorul apropiat.

×
Subiecte în articol: bucătar de rezervă