x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Facultățile Universității București vor stabili separat dacă vor organiza cursuri online

Facultățile Universității București vor stabili separat dacă vor organiza cursuri online

16 Sep 2021   •   21:30
Facultățile Universității București vor stabili separat dacă vor organiza cursuri online

Fiecare dintre cele 19 facultăți din cadrul Universității București va decide modalitatea în care va organiza cursurile în viitorul an universitar. Este decizia Senatului universității care le-a recomandat membrilor comunității academice să se vaccineze.

Senatul UB a aprobat un set de măsuri cu privire la organizarea activităților didactice în anul universitar 2021-2022 cu scopul de a proteja sănătatea membrilor comunității academice în perioada pandemiei.

Astfel, modalitatea de începere și organizare ale anului universitar 2021-2022 va fi decisă de consiliilor celor 19 facultăți.

Setul de măsuri aprobat de Senat prevede ca facultățile să desfășoare activități în sistem mixt, atât cu participare fizică, cât și cu prezență on-line.

De asemenea, conducerea universității a emis o recomandare în ceea ce privește vaccinarea.

Pentru a crește șansele reluării activităților didactice în format fizic, dar și pentru a contribui la revenirea la o situație normală în toate sferele vieții personale și profesionale, Universitatea din București recomandă întregii sale comunități academice – studenți, cadre didactice, cercetători și personal administrativ – să se vaccineze, minimizând astfel riscurile îmbolnăvirii și ale transmiterii virusului, au transmis reprezentanții instituției bucureștene.

Mediafax

×
Subiecte în articol: universitatea bucureşti