x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ALERTĂ LA PARIS. Mai mulţi MILITARI francezi au fost CĂLCAŢI de o maşină! Şoferul este căutat de forţele de ordine

ALERTĂ LA PARIS. Mai mulţi MILITARI francezi au fost CĂLCAŢI de o maşină! Şoferul este căutat de forţele de ordine

09 Aug 2017   •   11:40
ALERTĂ LA PARIS. Mai mulţi MILITARI francezi au fost CĂLCAŢI de o maşină! Şoferul este căutat de forţele de ordine

Mai mulţi militari francezi au fost răniţi după ce au fost loviţi de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, transmite postul de radio France Info, citat de Reuters.Primarul din suburbia Parisului Levallois-Perret, unde o maşină a lovit un grup de militari, afirmă că a fost vorba de un atac planificat, deoarece vehiculul aştepta soldaţii, relatează BFMTV.

"Fără îndoială, a fost un act deliberat (…), acest vehicul îi aştepta”, a adăugat primarul Patrick Balkany, vorbind de "o agresiune odioasă".

Mai exact, vehiculul staţiona pe contrasens, pe o alee mărginită de imobile, pentru a aştepta ieşirea militarilor din Regimentul 35 de Infanterie.

BMW-ul a accelerat foarte repede, în momentul în care au ieşit. S-a întâmplat în centrul oraşului. S-a întâmplat foarte repede”, a subliniat edilul. 

Militarii ieşeau din cazarmă, în Piaţa Verdun,în jurul orei locale 8.15 (9.15 ora României), când au fost loviţi, potrivit BFMTV. Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: alerta paris