x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe AVIONUL PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA, înainte de zbor. TWITTER-UL PROFETIC al unui călător: "Dacă dispare, aşa arăta"

AVIONUL PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA, înainte de zbor. TWITTER-UL PROFETIC al unui călător: "Dacă dispare, aşa arăta"

17 Iul 2014   •   21:41
AVIONUL PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA, înainte de zbor. TWITTER-UL PROFETIC al unui călător: "Dacă dispare, aşa arăta"
Sursa foto: AVIONUL PRĂBUŞIT ÎN UCRAINA, înainte de zbor. TWITTER-UL PROFETIC al unui călător: "Dacă dispare, aşa arăta"

Un olandez a fotografiat aeronava Malaysia Airlines Boeing-777, prăbuşită astăzi în Ucraina, când încă se afla pe aeroport, cu puţin timp înainte de decolare. In imagine apare avionul Malaysia Airlines la sol, în timp ce era alimentat. Bărbatul a publicat fotografia pe Twitter, însoţită de mesajul profetic: "Dacă dispare, aşa arăta". Potrivit ultimelor informaţii, la bord s-ar fi aflat 80 de copii.

Un avion de pasageri Boeing-777 al unei companii aviatice malaeziene s-a prăbuşit pe teritoriul Ucrainei, la 60 de kilometri de graniţa de Rusia, informează joi ITAR-TASS. La bord se aflau 295 de persoane. Nu au existat supravieţuitori. Autorităţile olandeze au anunţat că 20 dintre pasageri erau olandezi.

Potrivit Interfax, avionul plecase de la Amsterdam, cu destinaţia Kuala Lumpur. O altă sursă citată de Interfax susţine că avionul ar fi fost doborât la o altitudine de 10 km, de separatiştii pro-ruşi.

Citește și Profeția lui Isaac Newton despre Sfârșitul Lumii (VIDEO)

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a declarat că apărarea antiaeriană ucraineană nu a efectuat tiruri cu rachete, dezminţind astfel ipoteza că avionul malaezian prăbuşit în apropiere de Doneţk ar fi fost doborât de armata ucraineană.

"Nu excludem ca acest avion să fi fost doborât şi subliniem că forţele armate ucrainene nu au efectuat tiruri ce ar fi putut lovi ţinte aeriene", a precizat Poroşenko.

Potrivit ministrului ucrainean de Interne, Anton Gheraşenko, aparatul ar fi fost lovit de o rachetă antiaeriană sol-aer Buk, de fabricaţie rusească, la altitudinea de 10.000 de metri.

×
Subiecte în articol: avion prabusit ucraina