x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce sanse are Meghan Markle sa schimbe lumea!

Ce sanse are Meghan Markle sa schimbe lumea!

21 Mai 2018   •   10:36
Ce sanse are Meghan Markle sa schimbe lumea!

Meghan Markle, proaspata sotie a printului Harry, nu face parte dintre persoanele care sa se multumeasca doar cu titlul nobiliar si statutul dobandite odata cu intrarea in familia regala a Marii Britanii, sustin comentatorii de la Times si Daily Telegraph.

 

Ducesa de Sussex va trece imediat la indeplinirea oblicatiunilor sale, implicandu-se si mai mult in activitati de binefacere. Printre altele, Meghan si-a propus un turneu prin Marea Britanie, unde se va intalni cu organizatii caritabile, selectandu-i pe cei cu care va colabora pe viitor.

"La nunta, rochia simpla si machiajul extrem de discret au scos in evidenta femeia", o femeie care nu are nevoie de "adaousuri" pentru a se impune. "Extraordinara, dar nu foarte cunoscuta, tiara reginei Maria, aleasa nu fara participarea Elizabetei a II-a, a aparut ca o versiune regala a coifului Femeii-minune. Poate nimeni nu a gandit asa, dar totul s-a potrivit perfect", considera Bryony Gordon in Daily Telegraph.

Inainte chiar de a-l cunoaste pe printul Harry, Meghan a intrat in miscarea feminista. In colaborare cu ONU a luptat pentru egalitate intre sexe, iar cand avea 11 ani a determinat un producator de sapun sa schimbe un panou publicitar care injosea femeile. In acest scop, Meghan i-a scris chiar lui Hillary Clinton, pe atunci Prima Doamna a SUA, dar si multor altor femei cunoscute.

Incalcand traditia, la una dintre receptiile oferite, dupa nunta, in cinstea tinerei familii, Meghan a rostit discursul miresei. Potrivit Daily Mail, fosta vedeta de la Hollywood l-a definit pe Haryy drept "sotul ei", facandu-l pe fiul cel mic al Printesei Diana sa roseasca. "Cred ca el a fost mai emotionat decat ea", sustine Daily Mail, citand surse proprii. Meghan a multumit, de asemenea, familiei regale pentru primirea calda.

×