x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire şocantă a unui britanic. A găsit pe Facebook un lucru îngrozitor despre soţia sa

Descoperire şocantă a unui britanic. A găsit pe Facebook un lucru îngrozitor despre soţia sa

06 Dec 2016   •   17:00
Descoperire şocantă a unui britanic. A găsit pe Facebook un lucru îngrozitor despre soţia sa

Un bărbat din Ţara Galilor a avut şocul vieţii sale când a descoperit că soţia lui s-a măritat pe ascuns cu amantul ei, după ce a văzut fotografiile de la cununie pe care soţia sa bigamă le-a postat pe Facebook, informează marţi ziarul Daily Telegraph citat de AFP. 

Lisa Everard, 35 de ani, a încercat să-i explice soţului că nu purta rochie de mireasă, ci de domnişoară de onoare, însă soţul ei, Elliott Everard, un vânzător în vârstă de 38 de ani, s-a dus să verifice la registrul stării civile. 

Căsătorită de patru ani cu Elliott şi de două ori divorţată, Lisa s-a măritat - discret şi ilegal - în iulie cu amantul său. Soţul, indignat, a depus plângere. "A simţit că i se prăbuşeşte cerul în cap", a declarat avocatul său. 

Judecătorul tribunalului din Cardiff a denunţat "egoismul" soţiei bigame şi "înşelăciunea" pusă la cale şi a condamnat-o la 150 de ore de muncă în folosul comunităţii, potrivit ziarului britanic.

Mamă a patru copii, doi din precedenta căsătorie şi doi cu Elliott, femeia a fost nevoită să plece din confortabilul domiciliu conjugal din Chepstow, pentru a se instala cu noul soţ într-o locuinţă socială.AGERPRES

×