x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DEZVĂLUIRI INCREDIBILE făcute de soţia unui fost soldat britanic. Ce spune femeia despre moartea prinţesei Diana

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE făcute de soţia unui fost soldat britanic. Ce spune femeia despre moartea prinţesei Diana

06 Sep 2013   •   09:39
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE făcute de soţia unui fost soldat britanic. Ce spune femeia despre moartea prinţesei Diana

Soţia unui fost soldat britanic de la Serviciul Special Aerian (SAS), care susţine că prinţesa Diana ar fi fost omorâtă de trupele de elită ale armatei britanice, crede că afirmaţiile soţului ei sunt destul de convingătoare. Fostul lunetist, cunoscut doar ca soldatul N, afirmă că Prinţesa Diana şi iubitul ei, Dodi al-Fayed, au fost împuşcaţi de membri ai echipei sale de elită, la ordinul serviciilor secrete, la câteva minute după ce cei doi au intrat în pasajul Pont d’Alma din Paris, scrie Daily Mail.

Potrivit tabloidului britanic, care citeaza o altă publicaţie britanica, un detectiv a declarat că soţia fostului lunetist şi mama ei au fost interogate săptămâna trecută la Scotland Yard, care încearcă să afle adevărul despre moartea Prinţesei de acum 16 ani.

Despre declaraţiile soldatului N, reprezentanţii Scotland Yard spun că nu există probe pentru a susţine aceste afirmaţii. Fostul lunetist se află la închisoare pentru că deţinea ilegal arme.

Diana, fosta soţie a prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca şi şoferul lor Henri Paul, au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tuneul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital.

Garda de corp Trevor Rees-Jones, membru al echipei însărcinate cu securitatea familiei Al-Fayed, a supravieţuit.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.


×