x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doliu în lumea filmului american. Un actor a decedat la numai 49 de ani

Doliu în lumea filmului american. Un actor a decedat la numai 49 de ani

30 Noi 2016   •   12:44
Doliu în lumea filmului american. Un actor a decedat la numai 49 de ani

Lumea micului ecran din America este în doliul. Actorul şi producătorul Keo Woolford a decedat la numai  49 de ani, la spitalul din Oahu, Hawaii. Agentul său a anunţat trista veste publicaţiei Hollywood Reporter. Actorul suferise cu trei zile în urmă un atac vascular cerebral.

Keo Woolford, originar din Honolulu, a intrepretat rolul detectivului James Chang din serialul american Hawaii 5.0. Filmogrania actorului numără şi apariţii cinematografice, cele mai notabile fiind în Happy, Texas în 1999, Falling for Grace în 2006 şi Godzilla în 2014.

La începutul anilor 2000, Keo Woolford l-a interpretat pe regele Siamului în comedia muzicală The King and I. Actorul a jucat rolul pe parcursul a 300 de reprezentaţii susţinute la London Palladium.

Partenerii de platou al serialului Hawaii 5.0 şi-au exprimat condoleanţele prin intermediul mesajelor postate pe Twitter. "Actor extrem e talentat. Îmi voi aminti mereu de firea ta gentilă. Îţi mulţumesc că ne-ai împărtăşit şi nouă din lumina ta. Odihneşte-te în pace", a scris Daniel Dae Kim.

×
Subiecte în articol: Keo Woolford