x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doliu in muzica internationala! Cântăreaţa şi vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit la 72 de ani

Doliu in muzica internationala! Cântăreaţa şi vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit la 72 de ani

03 Aug 2015   •   09:26
Doliu in muzica internationala! Cântăreaţa şi vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit la 72 de ani

Cântăreaţa şi vedeta de televiziune britanică Cilla Black a murit sâmbătă la vârsta de 72 de ani, a anunţat agentul acesteia pentru BBC, scrie variety.com.

Responsabili ai poliţiei au precizat pentru BBC că vedeta britanică ar fi murit din cauze naturale.

'Sunt tristă şi şocată de această veste despre buna mea prietenă Cilla', a scris pe Twitter actriţa Joan Collins.

'Era o bună prietenă şi îi vom simţi lipsa', a scris bateristul grupului Beatles Ringo Starr, transmiţând totodată condoleanţele sale familiei.

Paul McCartney a transmis pe contul său de Twitter un mesaj plin de emoţie pentru Cilla Black, pe care a cunoscut-o în clubul Carven din Liverpool, subliniind că a fost un privilegiu să o cunoască şi să o îndrăgească.

Cilla Black, născută Priscilla White, a devenit cunoscută în anii '60 şi '70 cu hiturile 'Anyone Who Had a Heart' şi 'You're My World'.

A fost descoperită în clubul Cavern din Liverpool de managerul grupului Beatles Brian Epstein, ulterior semnând un contract de promovare cu acesta.

A prezentat show-ul 'Cilla' de la BBC (1968-1976), ulterior în anii '80 şi '90 a fost gazda concursului de televiziune 'Blind Date'. 

Agerpres

×