x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MISTERIOASA fiică a lui Putin, deconspirată! Un jurnalist rus a publicat detalii PICANTE despre tânăra de 28 de ani (VIDEO)

MISTERIOASA fiică a lui Putin, deconspirată! Un jurnalist rus a publicat detalii PICANTE despre tânăra de 28 de ani (VIDEO)

30 Ian 2015   •   15:13
MISTERIOASA fiică a lui Putin, deconspirată! Un jurnalist rus a publicat detalii PICANTE despre tânăra de 28 de ani (VIDEO)

Ekaterina, fiica cea mică a preşedintelui rus Vladimir Putin, trăieşte la Moscova sub numele de împrumut Ekaterina Tihonova, după numele bunicii mamei sale (Liudmila Tihonovna Şkrebneva), susţine jurnalistul rus Oleg Kaşin.

El spune că a ajuns la această concluzie urmând firul unei investigaţii întreprinse de grupul de presă RBC referitoare la construcţia proiectului Skolkovo, un Silicon Valley rusesc, ridicat pe lângă Universitatea de Stat din Moscova, potrivit agenţiei de presă ucrainene Obozrevatel, citată de Agerpres. Ekaterina Tihonova (28 de ani) ar conduce fondul 'Dezvoltarea intelectuală naţională' şi este unul dintre şefii companiei 'Innopraktika', care derulează un proiect în valoare de 1,7 miliarde de dolari în cadrul Skolkovo.

Fiica cea mică a lui Putin ar face parte din consiliul ştiinţific al Universităţii de Stat din Moscova (MGU) şi ar fi o împătimită de rock'n-roll acrobatic.

Pe site-ul Federaţiei de rock'n-roll acrobatic din Rusia, Ekaterina Tihonova figurează ca vicepreşedinta federaţiei.



Mai mult, jurnalistul rus a descoperit o înregistrate video făcută la un concurs internaţional de dans în care apare Ekaterina Tihonova în pereche cu partenerul său de dans, Ivan Klimov.



Preşedintele rus este poate unul din cei mai secretoşi şefi de stat din lume atunci când vine vorba de familia sa. Despre cele două fete ale sale - Maria şi Ekaterina - nu se cunosc prea multe lucruri, deoarece au fost ţinute departe de tatăl lor de lumina reflectoarelor.

De regulă, primii oameni în stat nu-şi ascund copiii sub nume false, dar în ceea ce priveşte familia preşedintelui rus este o întreagă poveste de spionaj, cu schimbare de nume, cu zvonuri despre fiice care trăiesc în străinătate, spune Oleg Kaşin.

Referitor la faptul că liderul de la Kremlin şi-ar fi implicat fiica în proiectul Skolkovo, Kaşin, fost jurnalist de investigaţii la Kommersant, afirmă că în jurul lui Putin nu au mai rămas oameni incoruptibili cărora le-ar putea încredinţa fabuloasele fonduri pentru construcţia acestui proiect. De aceea şi-a ales fiica cea mică, singura persoană în care Putin are încredere, potrivit acestuia.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Putin, a declarat deja că nu ştie nimic de vreo legătură dintre Putin şi Ekaterina Tihonova. 'Nu ştiu cine este. Chiar nu pot să estimez, nu ştiu. Multe fete au fost date anterior drepte fetele preşedintelui rus', s-a limitat să spună acesta.

Despre fiica cea mică a lui Putin se zvonea înainte că ar fi căsătorită cu fiul unui amiral sud-coreean şi că ar trăi la Seul. Recent, mass-media olandeze au descoperit-o pe fiica cea mare a lui Putin, Maria, în Olanda, însă Oleg Kaşin este convins că toate acestea nu sunt decât fabulaţii pentru a distrage atenţia de la realitate. De fapt, Maria, ca şi Ekaterina, trăieşte în Rusia, spune el.

La 6 iunie 2013, Vladimir Putin a anunţat că divorţează de soţia sa Liudmila, după aproape 30 de ani de căsnicie. Ei au doi copii - Maria (născută în 1985) şi Ekaterina (născută în 1986).

×