x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O bătrână care trăieşte pe străzi în Florida susţine că este fiica fostului dictator cubanez Batista

O bătrână care trăieşte pe străzi în Florida susţine că este fiica fostului dictator cubanez Batista

26 Iun 2017   •   00:00
O bătrână care trăieşte pe străzi în Florida susţine că este fiica fostului dictator cubanez Batista

O bătrână în vârstă de 81 de ani, rămasă fără acoperiş deasupra capului şi care trăieşte pe străzi în Florida (SUA), susţine că este fiica fostului dictator cubanez Fulgencio Batista şi că a plecat din Cuba cu o zi înainte de Revoluţia din 1959, au informat mass-media locale citate de EFE. 

Bătrâna, născută la 7 iulie 1935 şi care a prezentat ziarului El Nuevo Herald un document de identitate cubanez pe numele de Carmela Batista, a rămas fără acoperiş deasupra capului de doi ani şi trăieşte într-un parc din oraşul Fort Lauderdale, la 40 de km de Miami, împreună cu fiica ei adoptivă, Ana Batista. 

Ea a povestit postului de televiziune ABC News că este fiica dintr-o relaţie extraconjugală a dictatorului Batista - răsturnat de la putere la 1 ianuarie 1959 de Revoluţia condusă de Fidel Castro - cu Marina Estévez care, asigură ea, după ce a născut-o, s-a căsătorit cu un alt bărbat. 

Carmela Batista a prezentat ziariştilor fotografii ale mamei sale împreună cu Batista, dintre care pe una era scris pe verso: "Besos, Carmelina". Ea a povestit ziarului El Nuevo Herald că Batista a fost un tată bun, care s-a ocupat de educaţia ei, şi pe care nu l-a mai văzut după ce a plecat din Cuba, deoarece i-a fost teamă să nu fie ucisă de revoluţionari. 

Potrivit ABC News, care marţi a difuzat un reportaj despre Carmela, după ce tatăl ei a murit în 1973 ea a moştenit aproape un milion de dolari cu care a cumpărat o casă în sudul Floridei, unde s-a căsătorit. Mariajul său a durat mai puţin de un an, după care a dat lecţii de pian şi a lucrat ca secretară. 

În 2015 a fost evacuată împreună cu fiica ei Ana, în vârstă de 28 de ani, din casa în care trăiau în Fort Lauderdale pentru că nu şi-au achitat facturile.AGERPRES

×