x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "OM ZBURĂTOR NEIDENTIFICAT", incidentul care a STUPEFIAT piloții unui Airbus 320

"OM ZBURĂTOR NEIDENTIFICAT", incidentul care a STUPEFIAT piloții unui Airbus 320

18 Oct 2014   •   10:32
"OM ZBURĂTOR NEIDENTIFICAT", incidentul care a STUPEFIAT piloții unui Airbus 320

Piloții unei aeronave de pasageri au rămas stupefiați când au remarcat cum pe lângă aparatul pe care îl pilotau a trecut glonț un "om zburător neidentificat"!

Aeronava, un Airbus 320, se pregătea de aterizare pe aeroportul din Manchester, când prin fața cabinei de comandă au sesizat prezența, la câteva sute de metri, a unui obiect zburător neidentificat, incident de zbor pe care l-au raportat turnului de control.

Prima lor impresie a fost că e vorba de un parapantist, înălțimea de zbor a cursei fiind în jur de 1500 de metri, altitudine la care pot fi întâlniți des practicanți ai acestui sport extrem.

Dar, stupoare! Oricât s-au căznit să vadă, n-au sesizat nici parapanta, nici parașuta. Mai mult, misterul s-a adâncit atunci când au sesizat că radarul nu înregistra niciun obiect în mișcare în apropiere aeronavei. Mai mult, investigațiile ulterioare evenimentului au relevat faptul că în zona respectivă nu fusese înregistrată prezența vreunui parașutist, parapantist sau vreun zburător cu balonul.

Singura concluzie care s-a putut trage deocamdată, puerilă, e drept, este că ceea ce au observat piloții Airbus-ului nu putea fi altcineva decât Superman!


×