x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premoniţie absolut răvăşitoare a unui băieţel de 11 ani, pasager al zborului MH17

Premoniţie absolut răvăşitoare a unui băieţel de 11 ani, pasager al zborului MH17

23 Iul 2014   •   11:43
Premoniţie absolut răvăşitoare a unui băieţel de 11 ani, pasager al zborului MH17

Miguel Panduwinata era un băieţel în vârstă de 11 ani care urma să plece alături de fratele său mai mare, Shaka, într-o vacanţă de vis, la bunica lor, în Bali.
Mama lor urma să-i ducă la aeroport în dimineaţa următoare pentru a se îmbarca în cursa Malaysian Airlines MH17. Cel de-al treilea frate nu putuse rezerva un loc la bordul aceleiaşi curse şi urma să li se alăture a doua zi în Bali.

Miguel fusese agitat în ultimele zile intrigându-şi mama cu întrebările sale despre moarte, suflet şi Dumnezeu.

Băiatul, în mod normal unul extrem de vesel, ar fi trebuit să fie încântat de aventura în care urma să plece într-una din cele mai paradisiace zone de pe suprafaţa Pământului.
Dar undeva în mintea lui exista o temere care îl împiedica să savureze momentul. Cu o zi înainte, a ieşit de pe terenul unde juca fotbal alături de câţiva prieteni pentru a-i pune câteva întrebări mamei sale despre viaţă, moarte şi Dumnezeu.

"Mamă, cum ai alege să mori? Ce se va întâmpla cu corpul meu dacă va fi ars? Nu voi simţi nimic pentru că sufletele noastre se întorc la Dumnezeu?, a întrebat Miguel.

În graba către aeroport, pentru îmbarcarea în cursa MH 17, alături de ceilalţi  296 de pasageri ai cursei, evenimentele s-au succedat cu rapiditate. Băieţii şi-au îmbrăţişat mama înainte de a trece de punctul de controlul vamal, Miguel s-a întors brusc şi a ţinut să-şi mai îmbrăţişeze încă o dată mama, i-a spus că-i va lipsi mult şi a întrebat-o ce se va întâmpla dacă avionul se va prăbuşi. A primit asigurări că un astfel de eveniment nu avea să se întâmple. S-a îndepărtat, cu ochii răspândind în jur o tristeţe incomensurabilă.


Din nefericire viaţa lui Miguel s-a frânt, lăsând în urma sa o tragedie. Mama sa reproşându-şi că nu l-a ascultat cu mai multă atenţie, că nu a putut să înţeleagă şi să simtă alături de fiul său iminenţa dramei.
Cum ar fi putut să el să ştie, cum ar fi putut ea să înţeleagă?
abcnews.com

×