x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scene APOCALIPTICE în Rusia, după ce un meteorit s-a dezintegrat în atmosferă. Vezi imagini spectaculoase surprinse de martorii fenomenului (VIDEO)

Scene APOCALIPTICE în Rusia, după ce un meteorit s-a dezintegrat în atmosferă. Vezi imagini spectaculoase surprinse de martorii fenomenului (VIDEO)

15 Feb 2013   •   10:07
Scene APOCALIPTICE în Rusia, după ce un meteorit s-a dezintegrat în atmosferă. Vezi imagini spectaculoase surprinse de martorii fenomenului  (VIDEO)

Locuitorii mai multor oraşe din centrul Rusiei au intrat în panică în urma exploziilor violente provocate de dezintegrarea în atmosferă a unui meteorit. Dacă iniţial oficialii ruşi au susţinut că bucăţile de meteoriţi nu au ajuns pe suprafaţa Terrei, ulterior aceştia şi-au schimbat declaraţiile şi au admis faptul că mai multe bucăţi au ajuns totuşi pe sol.

Oamenii au crezut, iniţial, că un avion a explodat în zbor. În oraşul Celiabinsk, s-a întrerupt comunicarea cu telefoanele celulare, iar unele clădiri au fost evacuate.

Oficiali din cadrul ministerului de Interne au anunţat că unele persoane au fost rănite de cioburi de geam, într-o şcoală din Celiabinsk.





×