x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat înarmat a deschis focul într-o fabrică de dulciuri din Moscova. O persoană a murit

Un bărbat înarmat a deschis focul într-o fabrică de dulciuri din Moscova. O persoană a murit

27 Dec 2017   •   18:13
Un bărbat înarmat a deschis focul într-o fabrică de dulciuri din Moscova. O persoană a murit

Un bărbat înarmat a deschis miercuri focul într-o fabrică de dulciuri din Moscova, omorând un paznic, au anunţat oficiali citaţi de Reuters. 

Atacatorul, identificat drept fostul director al fabricii, Ilia Averianov, a declarat prin telefon pentru un post de radio că a fost închis înăuntru în timp ce forţele speciale încercuiau clădirea. 

''Am tras într-un individ şi, din păcate, cred că l-am omorât'', a declarat omul de afaceri pentru postul de radio Business FM. ''Dacă supravieţuiesc, mă voi bate până la capăt. Acum, ori mă împuşc, ori mă predau'', a afirmat el. 

Bărbatul susţine că a deschis focul în autoapărare, pentru a-i opri pe oameni să-i ia fabrica. ''Ei au folosit documente frauduloase pentru a-mi fura fabrica şi a mă falimenta. Am opt copii'', a mai spus Averianov pentru Business FM. 

Alte media, care citează Ministerul rus de Interne, au afirmat că bărbatul a fugit de la faţa locului şi că este dat în urmărire. 

Biroul procurorului public din Moscova a anunţat că, în această dimineaţă, la fabrica situată în sud-estul Moscovei au sosit executori judecătoreşti. 

Potrivit agenţiei de presă RIA, fabrica ''Menşevik'' este în curs de reevaluare pentru faliment de către un tribunal din Moscova. Proprietarul său a depus mai multe plângeri, susţinând că este escrocat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Rusia fabrica de dulciuri Moscova mensevik