x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un britanic a rămas șocat de ce a găsit în baia sa. A chemat imediat poliția

Un britanic a rămas șocat de ce a găsit în baia sa. A chemat imediat poliția

06 Apr 2018   •   21:20
Un britanic a rămas șocat de ce a găsit în baia sa. A chemat imediat poliția

Proprietarul unei locuinţe din Marea Britanie a fost nevoit să cheme poliţia după ce s-a întors acasă şi a constatat şocat că în cada sa făcea baie un intrus, relatează vineri Press Association. 

Poliţia din comitatul Staffordshire a declarat că agenţii au fost chemaţi la o adresă din Stoke-on-Trent, însă la sosirea lor "bărbatul gol a fugit de pe proprietate". El a fost arestat la scurt timp după aceea. 

Proprietarul locuinţei le-a povestit poliţiştilor că intrusul "îşi preparase o băutură şi bea din ea" în timp ce stătea în cada aflată într-o baie de la etaj. 

Protagonistul evenimentului descris de poliţie drept "un episod foarte neobişnuit", un bărbat în vârstă de 36 de ani, nu avea o adresă stabilă şi a fost reţinut sub suspiciunea de spargere, însă a fost ulterior eliberat fără a fi pus sub acuzare. 

Poliţia a adăugat că "au fost asigurate măsuri pentru protejarea nevoilor sale". 

"Acesta a fost un episod foarte neobişnuit şi unul pe care nu îl vedem în fiecare zi", a declarat inspector Karen Stevenson, comandantul departamentul de poliţie din Stoke. "Aş dori să îi asigur pe locuitori că acesta a fost un incident complet izolat şi că nu au niciun motiv să se alarmeze", a adăugat ea.AGERPRES

×