x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE - Grav accident feroviar în New Jersey, soldat cu 3 morţi şi peste 100 de răniţi

UPDATE - Grav accident feroviar în New Jersey, soldat cu 3 morţi şi peste 100 de răniţi

29 Sep 2016   •   17:26
UPDATE - Grav accident feroviar în New Jersey, soldat cu 3 morţi şi peste 100 de răniţi

UPDATE: Cel puţin trei persoane au murit şi în jur de o sută au fost rănite, numeroase dintre ele grav, într-un accident feroviar care s-a produs joi dimineaţă la Hoboken, statul New Jersey, în apropiere de New York, relatează AFP, citat de AGERPRES.

Un tren scăpat de sub control s-a ciocnit de staţia Hoboken din New Jersey, joi dimineaţă, accident în urma căruia o persoană a decedat şi alte 100 au fost rănite.

Traficul feroviar a fost dat peste cap la ora de vârf când cei mai mulţi navetişti se îndreaptă către Manhattan, relatează dailymail.co.uk.

Trenul plecase din Spring Valley, New York la ora 7:30 dimineaţa şi trebuia să ajungă în staţai Hoboken la ora 8:38, însă era în întârziere.

Pasagerii povestesc că trenul nu a încetinit deloc în momentul în care se apropia de terminal astfel să a intrat cu toată viteza în gară.

Decesul unei persoane a fost confirmat de autorităţi iar  peste 100 de oameni au fost răniţi.

Reprezentanţii poliţiei spun că accidentul nu a fost un act deliberat şi nu pare a fi un act terorist. Nu este clar încă ce viteză avea trenul atunci când s-a ciocnit de terminal.
 

×
Subiecte în articol: accident feroviat hoboken