x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Thailanda amenință că va interzice Facebook din cauza unui video compromițător pentru noul rege

VIDEO - Thailanda amenință că va interzice Facebook din cauza unui video compromițător pentru noul rege

17 Mai 2017   •   12:16
VIDEO - Thailanda amenință că va interzice Facebook din cauza unui video compromițător pentru noul rege

Thailanda a amenințat că va interzice Facebook, dacă rețeaua de socializare nu va elimina conținutul considerat amenințător la adresa securității naționale, informează The Independent.

Thailanda nu are planuri iminente de a bloca accesul la Facebook, conform unui regulator de telecomunicații, așteptându-se ca rețeaua de socializare să se supună reformelor unei decizii a unui tribunal thailandez de a îndepărta conținutul solicitat.

Rețeaua de socializare are o dată limită pentru a înlătura 131 de adrese online ale căror conținut este considerat amenințător la adresa securității sau încalcă legi stricte privind "lezarea mândriei majestății".

"Avem documentele necesare din partea tribunalului pentru a bloca 34 de localizatori uniformi de resurse (URL)", a declarat Takorn Tantasith, secretarul șef al Comisiei naționale pentru radiodifuziune și telecomunicații din Thailanda.
 

×