x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat prins de poliţişti, după ce a furat microfonul Antenei 3 în faţa sediului DNA

Bărbat prins de poliţişti, după ce a furat microfonul Antenei 3 în faţa sediului DNA

12 Iul 2016   •   18:51
Bărbat prins de poliţişti, după ce a furat microfonul Antenei 3 în faţa sediului DNA

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 35 de ani, imediat după ce acesta a sustras microfonul unei echipe de televiziune.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi sustras microfonul unei echipe a televiziunii Antena 3, care se afla în faţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"La data de 12 iulie, în jurul orei 14,00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, în vreme ce se aflau pe o stradă din sectorul 2, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia. Astfel, s-a procedat la supravegherea bărbatului care, după mai multe încercări eşuate de a sustrage bani din casa de marcat a unui restaurant, observând un car de televiziune, s-a apropiat şi a încercat să sustragă o cameră video de transmisie, însă, întrucât nu a reuşit să o desprindă de pe trepiedul pe care era montată, a luat microfonul ce se afla deasupra acesteia şi a încercat să fugă, moment în care a fost prins şi imobilizat de poliţişti", informează un comunicat al DGPMB transmis marţi AGERPRES.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: antena 3 jaf microfon hot infractor