x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nouă amânare în dosarul grădiniței Micul Regat. Judecătorul insistă să aducă copiii cu mandat

Nouă amânare în dosarul grădiniței Micul Regat. Judecătorul insistă să aducă copiii cu mandat

28 Oct 2016   •   15:23
Nouă amânare în dosarul grădiniței Micul Regat. Judecătorul insistă să aducă copiii cu mandat

La aproape un an de la debutul procesului în care cinci îngrijitoare, educatoare, dar și directoarea fostei grădinițe 'Micul Regat' au fost trimise în judecată pentru că ar fi maltratat copiii, judecata bate pasul pe loc, scrie reporterntv.ro


Totul din cauză că judecătorul Bogdan Arhip insistă ca minorii să fie aduși cu mandat, în boxa martorilor. Pentru a 5-a oară jandarmii s-au întors cu mâinile goale.


“La trei dintre locuințe nu a răspuns nimeni la ușă, la o locuință a răspuns bunica paternă care a spus că e plecat în vacanță cu părinții, iar la cea de-a cincea a deschis tatăl care a spus că minorul este plecat cu mama din oraș“, a declarat Aurelia Șovăilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.


Judecătorul Arhip a amânat procesul de astăzi la cererea avocaților care nu au putut să se prezinte dar și pentru că nu a putut să îi audieze pe copii. Un nou  termen a fost stabilit pentru de 11 noiembrie, dată la care au fost emise noi mandate de aducere.

×