x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tribunalul Sibiu a admis intrarea in faliment a Carpatica Asig

Tribunalul Sibiu a admis intrarea in faliment a Carpatica Asig

20 Feb 2017   •   21:10
Tribunalul Sibiu a admis intrarea in faliment a Carpatica Asig

Tribunalul Sibiu a admis, săptămâna trecută, cererea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de deschidere a procedurii de faliment în cazul Carpatica Asig. Decizia poate fi atacată cu apel în şapte zile.

Instanţa a mai hotărât şi dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al administratorilor sociali ai debitoarei. Lichidator provizoriu a fost numită societatea Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), potrivit Profit.ro.

“Dispune indisponibilizarea acţiunilor societăţii debitoare deţinute de acţionarii semnificativi sau de către persoanele care au deţinut funcţii de conducere la societatea debitoare şi interzice înstrăinarea acestor acţiuni fără avizul prealabil al ASF şi fără acordul judecătorului-sindic. (…) Fixează termenul maxim de predare a gestiunii către lichidatorul, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate până deschiderea procedurii la 27 februarie 2017. Fixează termenul limită pentru depunerea declaraţiilor de creanţă la 03 aprilie 2017. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 13 aprilie 2017. Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 11 mai 2017”, se mai arată în decizia Tribunalului Sibiu.

×