x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Bistrița după ce un șofer a încercat să evite un pieton

Accident mortal în Bistrița după ce un șofer a încercat să evite un pieton

15 Noi 2017   •   17:48
Accident mortal în Bistrița după ce un șofer a încercat să evite un pieton
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro

Un bărbat în vârstă de 52 ani a decedat, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o maşină pe DN 15A, în localitatea Teaca. 

Din primele date culese de poliţişti, se pare că şoferul ar fi încercat să evite pietonul, însă nu a reuşit, iar maşina s-a răsturnat ulterior într-un şanţ de pe marginea drumului. 

La faţa locului au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care au aplicat pietonului manevre de resuscitare. 

"Echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul pietonului. Au fost aplicate manevrele de resuscitare - începute de echipajul SAJ şi continuate de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus. 

Rănit în acest accident a fost şi şoferul maşinii, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigaţii medicale. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×