x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Gorj. O femeie a decedat iar un bărbat a fost rănit

Accident mortal în Gorj. O femeie a decedat iar un bărbat a fost rănit

25 Oct 2017   •   13:48
Accident mortal în Gorj. O femeie a decedat iar un bărbat a fost rănit

O tânără de 24 de ani a murit, iar soţul ei a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut pe raza comunei Jupâneşti, după ce bărbatul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pe fondul unui carosabil umed, maşina în care se aflau cei doi răsturnându-se în şanţul de pe marginea şoselei, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, la faţa locului s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti şi lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti, care au constatat că un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 661 Jupâneşti, din direcţia Târgu-Cărbuneşti către Filiaşi, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv ploaie şi carosabil umed, şi, la o curbă periculoasă la stânga, s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. 

În urma impactului, atât şoferul cât şi soţia sa, în vârsta de 24 de ani, au suferit leziuni, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti. Ulterior, din cauza rănilor suferite, tânăra a decedat. 

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES

×