x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeş: Un şofer a accidentat mortal un pieton şi a fugit, fiind ulterior prins de poliţişti

Argeş: Un şofer a accidentat mortal un pieton şi a fugit, fiind ulterior prins de poliţişti

21 Oct 2016   •   08:07
Argeş: Un şofer a accidentat mortal un pieton şi a fugit, fiind ulterior prins de poliţişti

Un şofer în vârstă de 29 de ani a accidentat mortal un pieton pe DN 65A, în localitatea argeşeană Buzoeşti, după care a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti.

Victima a fost găsită joi seară decedată pe marginea şoselei de nişte trecători, care au sunat la 112, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani.

"Întrucât din primele cercetări a rezultat că evenimentul întrunea elementele unui accident de circulaţie, cercetările au fost preluate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti. Aceştia au stabilit că T.M.F., de 29 de ani, din comuna Recea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65A, din direcţia Costeşti către Recea, a accidentat mortal pe P.I., de 67 de ani, din comuna Buzoeşti, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie de mers", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş.

După producerea evenimentului rutier, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat în scurt timp pe raza comunei Buzoeşti.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei Oraşului Costeşti în vederea continuării cercetărilor, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. AGERPRES

×