x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi oameni au fost răniţi după o explozie în şantierul naval din Galaţi

Doi oameni au fost răniţi după o explozie în şantierul naval din Galaţi

13 Mar 2017   •   12:10

Două persoane au ajuns, luni dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Galați, fiind rănite în urma unei explozii izbucnite pe o navă aflată în reparații la șantierul Navrom Galați, una dintre victime fiind în stare critică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, explozia a avut loc în în compartimentul motoare al unei nave împingător ce se afla în secția de reparații a Navrom Galați.

„În urma deflagrației urmate de incendiul care a cuprins compartimentul, un bărbat de 54 de ani a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 90 la sută din suprafața corpului, iar o femeie de 52 de ani a suferit un atac de panică și dureri toacice”, a declarat astăzi Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

La fața locului s-au deplsat trei autosopeciale cu apă și spumă și trei autospeciale SMURD, victimele fiind extrase și stabilizate, apoi transportate la Spitalul Județean de Urgență Galați, victima cu arsuri fiind, la ora transmiterii acestei știri, supusă unei intervenții chirurgicale.

Potrivit pompierilor, explozia a fost provocată de o acumulare de gaze, iar incendiul care a urmat nu s-a extins în afara navei, fiind lichidat la timp de forțele de intervenție. 

×