x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe trei drumuri judeţeane

Galaţi: Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe trei drumuri judeţeane

20 Apr 2017   •   17:31
Galaţi: Trafic îngreunat din cauza zăpezii pe trei drumuri judeţeane
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Pe trei drumuri judeţene din nordul judeţului Galaţi se circulă cu greutate din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a anunţat joi biroul de presă al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi. 

Traficul este îngreunat pe DJ 252 I în zona localităţilor Poiana şi Nicoreşti, pe DJ 242 A în zonele Bereşti - Bălăbaneşti, Bereşti - Rădeşti, Bereşti - Găneşti, şi pe DJ 253 în zona Băleni - Cudalbi. 

Având în vedere avertizările meteorologice, la nivelul Consiliului Judeţean Galaţi s-a format o comisie de analiză şi monitorizare a fenomenului, care gestionează în teren situaţiile create de căderile de zăpadă. 

'Intervenim cu trei buldoexcavatoare pe drumurile judeţene din zona Buciumeni - Poiana - Nicoreşti - Rădeşti - Cerţeşti - Bereşti - Cavadineşti. Am demarat procedurile pentru a pregăti de urgenţă şi alte utilaje de deszăpezire, care să intervină în cel mai scurt timp în zonele afectate de căderile de zăpadă. Avem pregătite pentru a interveni trei autobasculante cu material antiderapant. A fost creat un plan de măsuri concrete, cu responsabilităţi pentru fiecare serviciu cu atribuţii în această situaţie. Suntem pregătiţi să intervenim pe toată durata avertizării meteorologice şi sunt în permanentă legătură cu reprezentanţii Consiliului Judeţean aflaţi în teren pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp orice problemă', a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea. 

Potrivit anunţului CJ, în afara drumurilor menţionate, pe care se circulă cu greutate, în Galaţi nu sunt drumuri judeţene închise.AGERPRES

×