x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gorj: O persoană decedată şi o alta rănită în urma unui accident rutier

Gorj: O persoană decedată şi o alta rănită în urma unui accident rutier

14 Iun 2017   •   12:47
Gorj: O persoană decedată şi o alta rănită în urma unui accident rutier

Un bărbat de 41 de ani a decedat, iar o femeie de 67 de ani a fost rănită în urma unui accident care a avut miercuri pe raza localităţii Ciuperceni, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr. 

Potrivit sursei citate, evenimentul rutier a avut loc într-o intersecţie, şoferul de 41 de ani încercând să evite un autoturism care nu i-a acordat prioritate. 

"Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112 de un participant la trafic despre faptul că în localitatea Ciuperceni a avut loc un eveniment rutier soldat cu două victime. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67, din direcţia Motru spre Târgu-Jiu, la o intersecţie, a evitat coliziunea cu un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un teren viran. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto, iar o femeie de 67 de ani, din municipiul Motru, pasageră în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat Andrei Lazăr. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×