x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă un caz Boureanu: Doi bețivi au bătut un polițist și au lovit mașina acestuia

Încă un caz Boureanu: Doi bețivi au bătut un polițist și au lovit mașina acestuia

22 Iun 2017   •   11:35
Încă un caz Boureanu: Doi bețivi au bătut un polițist și au lovit mașina acestuia
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Doi bărbați din Cernavodă au fost reținuți sub acuzația de ultraj, distrugere și refuz de prelevare a probelor biologice după au agresat un polițist și au lovit mașina de Poliție pentru că au fost deranjați în timp ce consumau băuturi alcoolice în public.

Potrivit polițiștilor, la data de 20 iunie, în jurul orei 02.30, cei doi bărbați în vârstă de 27, respectiv 38 de ani, au fost surprinși de o patrulă de Poliție din cadrul Poliției Orașului Cernavodă și o patrulă de jandarmi în timp ce consumau alcool pe spațiul public în Cernavodă.

"Cei doi tineri au refuzat să se legitimeze, devenind violenți, după care au adresat injurii, au lovit autospeciala de poliție și au agresat un polițist. Ulterior, unul dintre tineri a urcat într-un autoturism cu care a acroșat ușor autospeciala de poliție.

Polițiștii și jandarmii i-au imobilizat pe cei doi tineri, i-au încătușat și i-au condus la sediul Poliției orașului Cernavodă conform procedurilor legale.

Bărbații în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 22.06.2017 vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă", au precizat reprezentanții Poliției într-un comunicat de presă.

Sursa: reporterntv.ro

×