x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un tânăr din Argeş a obţinut 100.000 de lei înşelând şapte persoane prin metoda "accidentul"

Incredibil! Un tânăr din Argeş a obţinut 100.000 de lei înşelând şapte persoane prin metoda "accidentul"

07 Iun 2018   •   14:39
Incredibil! Un tânăr din Argeş a obţinut 100.000 de lei înşelând şapte persoane prin metoda "accidentul"

Un tânăr în vârstă de 18 ani, suspectat că a obţinut peste 100.000 de lei de la şapte persoane, pe care le-a înşelat prin metoda "accidentul", a fost reţinut de poliţiştii argeşeni, urmând să fie prezentat joi în faţa procurorilor pentru propunerea măsurilor preventive. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, miercuri, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unei persoane din Medgidia, judeţul Constanţa, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. 

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un băiat de 18 ani din Medgidia, cu concursul altor persoane, dintre care şi persoane aflate în stare de detenţie, ar fi determinat, în perioada aprilie-mai 2018, şapte persoane vătămate să îi dea sume de bani prin folosirea metodei 'accidentul', prejudiciul total ridicându-se la peste 100.000 de lei", se precizează în comunicat. 

Conform aceleiaşi surse, adolescentul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: metoda "accidentul"