x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Produse expirate de 7 ani, găsite în două magazine din Buzău

Produse expirate de 7 ani, găsite în două magazine din Buzău

07 Dec 2017   •   12:50
Produse expirate de 7 ani, găsite în două magazine din Buzău

Un control de rutină al Poliției Locale Buzău a scos la iveală nereguli grave, urmate de sancțiuni pe măsură, la două magazine de cartier din oraș.

Alimente, sucuri şi cosmetice, expirate chiar şi de şapte ani au fost descoperite de poliţiştii locali în rafturile unor magazine de cartier. Marfa a fost confiscată, iar patronii magazinelor au fost amendaţi.

În plus, și prețurile lipseau. Ambele societăți comerciale s-au ales cu amenzi și confiscarea produselor. Astfel, autoritățile trag un semnal de alarmă ca oamenii sa fie extrem de atenti, sa verifice termenele de valabilitate.

Amenda pentru astfel de fapte este cuprinsă între 2.000 – 20.000 lei. Valoarea sancţiunilor aplicate, au fost în valoare de 6.000 lei, iar mărfirile expirate, au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, valoarea bunurilor confiscate a fost de 3.349 lei. Poliţiştii locali recomandă cetăţenilor să-şi aleagă cu atenţie locurile din care îşi pot procura produsele alimentare pentru a nu fi predispuşi îmbolnăvirii, scriu jurnaliștii de la tvbuzau.ro.

×