x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie incredibilă la Hunedoara! Un bărbat şi-a dat foc în faţa unui centru pentru copii şi mame

Situaţie incredibilă la Hunedoara! Un bărbat şi-a dat foc în faţa unui centru pentru copii şi mame

21 Mai 2018   •   14:06
Situaţie incredibilă la Hunedoara! Un bărbat şi-a dat foc în faţa unui centru pentru copii şi mame

Un bărbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, şi-a dat foc, luni, în faţa unui centru pentru copii şi mame din municipiul Hunedoara, în urma acestui gest suferind arsuri de gradele doi şi trei pe 55% din suprafaţa corpului. 

Pentru salvarea victimei, la locul incidentului au acţionat mai multe echipaje ale pompierilor militari, ale SMURD şi Ambulanţei. Din primele informaţii, bărbatul ar fi folosit benzină pentru a se autoincendia. 

"Pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, a fost evaluat, stabilizat şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Hunedoara. La o primă evaluare, acesta prezenta arsuri pe faţă, torace, membrele superioare şi pe regiunea coapselor, fără să-i fie afectate căile respiratorii", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. 

Bărbatul va fi trimis pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul de Arşi din Bucureşti. 

Poliţia face verificări în acest caz pentru a se stabili cauzele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. AGERPRES

×
Subiecte în articol: un barbat si-a dat fac hunedoara