x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie teribilă în trafic! Un bărbat mort a fost amendat pentru că a circulat fără rovinieta!

Situaţie teribilă în trafic! Un bărbat mort a fost amendat pentru că a circulat fără rovinieta!

06 Sep 2017   •   10:06
Situaţie teribilă în trafic! Un bărbat mort a fost amendat pentru că a circulat fără rovinieta!

Situaţie incredibilă în trafic! Autorităţile au dat-o, din nou, în bară, după ce au amendat un bărbat mort de doi ani pentru că ar fi circulat fără rovinietă, dar şi o femeie de 86 de ani pentru că ar fi circulat cu viteză excesivă, în condiţiile în care bătrâna nu are maşină, nici permis.

Cu hârtia în mânã, bătrâna din Huşi ar fi tratat totul ca pe o glumã proastã, fãcutã, culmea, de oficiali, dacã nu ar fi vãzut cã amenda este venitã pe numele fiului sãu… mort de 2 ani!

Nu e prima datã când ia o asemenea amendã: bunicuta a mai fost sancţionatã şi cã ar fi condus nebuneşte cu Dacia prin Gura Humorului, deşi, în realitate, nu a cãlcat niciodatã prin zonã.

Politia i-a trimis în aceste zile femeii la domiciliu o amendã, în care i se spune cã, într-o zi din luna mai a acestui an, putin dupã ora 10.00, masina care cu ani în urmã a aparţinut fiului sãu, era condusã pe Drumul European, în dreptul localitãtii Râseşti, fãrã a deţine rovignetã. Drept urmare, este amendatã cu 250 de lei.

Bătrâna a mers pânã la Politie sã cearã explicatii. Acolo, spune ea, cineva a trimis-o la Judecãtorie, iar la Primãrie, unde a bãtut drumul din nou, un functionar i-a cerut sã… îl lase în pace.

"Vreau sã vã spun cã aceastã masinã, o Dacie veche, a fost cu ani în urmã a fiului meu. Bãiatul meu a murit acum 2 ani. În 2016, eu am vândut cu acte în regulã Dacia. Ce era sã fac cu ea?! Am şi radiat-o din dreptul meu, ca sã nu mai apar eu acolo, ci noua proprietarã. Iatã documentele", a precizat femeia pentru jurnaliştii vremeanoua.ro.

×