x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Suceava. Un băiețel de 2 ani a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Mama, acuzată de ucidere din culpă

Tragedie în Suceava. Un băiețel de 2 ani a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Mama, acuzată de ucidere din culpă

16 Feb 2018   •   12:48
Tragedie în Suceava. Un băiețel de 2 ani a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Mama, acuzată de ucidere din culpă

Tragedie fără margini într-o familie de etnie romă din localitatea Pătrăuțu, din Suceava. Un băieţel de 1 an şi 11 luni a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte.

Copilaşul a sfârşit în chinuri groaznice, cu arsuri pe mai bine de jumătate de corp, după ce a căzut în oala cu ciorbă clocotită pregătită de mama lui pentru întreaga familie.

Nenorocirea a avut loc la Pătrăuțu, băieţelul fiind singurul copil al familiei Ton. Băieţelul se juca cu verişorul său de trei ani, în tip ce mama sa pregătea masa de prânz, gătind o ciorbă, pe plită. La un moment dat, femeia a luat oala de ciorbă de pe plită şi a aşezat-o pe pardoseală pentru scurt timp. Câteva secunde de neatenţie din partea mamei, timp în care copiii se jucau şi alergau în jurul oalei, au fost suficiente pentru ca un dezastru să se producă. Micuţul, în vârstă de un ani şi zece luni, s-a dezechilibrat şi a căzut în oala cu conţinut fierbinte.

Bunica micuţului a povestit cum s-a petrecut tragedia: 

"Mama o făcut mâncare pe plită și o pus oala jos, iar când s-a întors spre plită, să ia un capac, băiatul a picat acolo, se juca cu vărul lui și a căzut în oală.... eram și eu în casă, s-a dus prin spatele meu, nu am avut timp să facem nimic", a spus femeia.

 

Familia a sunat imediat la 112. Micuțul și mama sa au fost transportați la Urgențe, la Spitalul Județean Suceava, medicii de aici luând decizia ca micuțul să fie transferat, în aceeași noapte, la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Din păcate, băieţelul a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ambulanța care îl transporta spre Capitală.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia se vor stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Sursa Observator

×
Subiecte în articol: accident ciorbă fierbinte