x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atracţii în Piaţa Constituţiei

Atracţii în Piaţa Constituţiei

de Magda Cristina Ursache    |    17 Mar 2010   •   00:00
Atracţii în Piaţa Constituţiei

Piaţa Constituţiei găzduieşte în perioada 18-21 martie 2010 o zonă de evenimente mai amplă. Pe de o parte Târgul Imobiliar Naţional - Timon, iar de cealaltă parte un Târg de Produse Bio şi Tradiţionale şi Textil Expo - târgul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

La Târgul de Produse Bio şi Tradiţionale, unde îşi expun produsele aproximativ 40 de producători din întreaga ţară, vizitatorii vor avea ocazia să aleagă dintr-o variată gamă de produse alimentare - de la cârnaţii de Pleşcoi, cârnaţi ecologici din Maramureş din carne de vită, produse preparate după reţete tradiţionale din carne de oaie, capră, pasăre sau porc, brânzeturi felurite, produse apicole 100% naturale, vinuri de casă din apreciate regiuni viticole ale ţării noastre, precum Valea Călugărească, sucuri naturale din fructe, dar şi ţuică de Argeş, palincă, horincă sau afinată.

Produsele specifice Italiei sunt şi ele aici: uleiul de măsline extravirgin presat la rece în cutie de tablă - de o foarte bună calitate, brânzeturile delicioase cu o vechime de doi ani, diferitele tipuri de salam, măsline adevărate!

Prezente la târg vor fi şi produsele alimentare de post: sarmalele de post - reţetă din nordul Maramureşului, dulciuri de post făcute în casă, tot din Maramureş, dar şi produse culinare din alte zone alte ţării - varietatea este foarte mare, aşa că sunteţi aşteptaţi să descoperiţi personal toate bunătăţile de la Târgul de Produse Bio şi Tradiţionale.

Tot aici, copiii vor avea amenajat un atelier de creaţie. Ei vor învăţa să modeleze ouă din lut pe care apoi le vor picta, vor învăţa să picteze pe sticlă o icoană, de asemenea pot învăţa să confecţioneze coşuri pentru ouăle de Paşti. Toate obiectele realizate  de copii vor fi luate acasă de fiecare dintre ei. Micii vizitatori vor avea ocazia să participe la o tombolă, unde pot câştiga premii constând în abonamente la ateliere de creaţie şi o tabară de echitaţie la Râşnov, în timpul vacanţei de vară.

×
Subiecte în articol: observator