x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autoturismele pentru CSM se tot umflă la preţ

Autoturismele pentru CSM se tot umflă la preţ

de Dan Constantin    |    23 Oct 2015   •   12:09
 Autoturismele pentru CSM se tot umflă la preţ
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

De luni bune CSM se tot chinuie, cu totala transparenta, sa cumpere 8 (opt) autoturisme. Evident, in stricta respectare a legii. De cand au lansat pe sistemul de achizitii publice cererile de oferta, citim si ne amuzam cum isi pun distinsii cesemisto-magistrati conditiile de transport automobilistic la adapost. 

Sunt de fapt doua feluri de masini; doua mai asa, mai dichisite, spre limizina de lux, cu piele la sezut si alte acareturi, alte sase, mai de serie, cu textile si geamuri manuale. Ultimele precizari cerute de ofertanti au lamurit si problema rotilor-aliaj, alea de vara, otel pe iarna si roata normala de rezerva.
 
O lunga corespondenta a impus clarificarea conditiilor de accesare a programului rabla pentru cele opt masini, care vor deveni inexorabil si ele rable peste ceva timp.
 
Distinsii magistrati  atenti peste poate cu respectarea legii si grijulii cu banul public ne fac atenti si la pret.Oferta a fost incadrata initial la un nivel maxim de 485 de mii de lei. La ultima precizare, s-a mai urcat putin plafonuil maxim, ajuns acum la 500 000 lei. O diferenta mica, de 15 000 lei , cat sa se bucure populatia ca CSM a mai inghitit 17 pensii medii pentru miscarea sigura a gardienilor statului de drept. Adevarati si cinstiti precum masinile Voskwagen.   

×