x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băse bătea copii, Iohannis caftește bunici

Băse bătea copii, Iohannis caftește bunici

09 Noi 2014   •   23:23
Băse bătea copii, Iohannis caftește bunici
Sursa foto: Băse bătea copii, Iohannis caftește bunici

Iohannis a bruscat-o și a injurat-o pe bunica celor trei copii, traficați din Sibiu, prin intermediul profesorilor pe atunci, Klaus și Carmen. Fiica acesteia a povestit la Antena 3 cum soții Iohannis i-au presat pe bunicii copiilor rămași orfani, din Rășinari, să accepte adopția lor de o familie din Canada.

Iohanis și-a vândut și copila de 5 ani pe care NU o avea!!!

Argumentul forte, pentru a-i convige pe bunicii copiilor din Rășinari să accepte adopția nepoților spre Canada, a fost o minciună de un cinism infiorător. Îmi dau și eu fetița în Canada, cum crezi că aș da fetișa de lângă mine dacă nu i-ar fi bine? Copiii vor veni de două ori pe an în România, în vacanțe, așa că nu le va fi dor de nepoți.

Iohannis a răspuns la întrebările de la B1, că de copiii plecați în Canada nu trebuia să se intereseze el ci autoritățile.

După ani, în care bunica nu a mai primit nici o veste din Canada, ea a mers la liceul Lazăr din Sibiu, unde preda Iohannis, să-i dea adresa adoptatorului canadian. Ca răspuns, o martoră, mătușa copiilor, a spus ca Iohannis a lovit-o pe bunică cu un picior în fund și a înjurat-o crestinește: "Paștele mă-tii" 

×
Subiecte în articol: traian basescu klaus iohannis maria iliut