x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Melinte - Banii, cautati cu excavatorul

Cazul Melinte - Banii, cautati cu excavatorul

de Radu Crivat    |    29 Mar 2006   •   00:00
Cazul Melinte - Banii, cautati cu excavatorul

Cei trei tineri care au reusit sa fure aproape un miliard de lei vechi de la multipla campioana olimpica, europeana si mondiala la atletism Doina Melinte sunt cautati de politisti de aproape o saptamana, fara rezultat insa.
Chiar daca Petre M., in varsta de 15 ani, si verii Marian F. si Marian F., de 13 si respectiv 15 ani, au fost dati in urmarire generala si consemn la frontiera, cautarile fiind extinse in mai multe judete ale tarii, minorii par sa fi disparut fara urma.

MANDAT. "Inarmati" cu mandate de perchezitie emise de Tribunalul Bucuresti, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, lucratori ai Serviciului de Investigatii Criminale, alaturi de luptatori ai DPIR au descins de mai multe ori in localitatea Mogosoaia, unde locuiesc rudele celor trei minori, in incercarea de a da de urma tinerilor. Oamenii legii sunt interesati sa recupereze cat mai repede prejudiciul, in valoare de 84.700 de lei, bani care au disparut o data cu cei trei infractori, deoarece fiecare zi care trece fara ca banii sa fie gasiti poate insemna o scadere considerabila a sumei.

SAPATURI. In urma cu trei zile, oamenii legii au verificat mai multe locatii din Mogosoaia, unde existau informatii ca s-ar ascunde cei trei infractori. Anchetatorii au mers in jurul orei 5:00 la domiciliul bunicii lui Petre M., cunoscuta in zona sub numele de "Mama Olga", tatal minorului fiind inchis pentru omor. Politistii au scotocit locuinta si anexele acesteia, dar nici urma de infractori sau de bani. La auzul vestii ca "Mama Olga" este perchezitionata, mai multi rromi treziti cu noaptea in cap au venit s-o sustina pe aceasta si nu au ezitat sa adreseze injurii oamenilor legii.

Pentru ca exista suspiciunea ca minorii au ascuns geanta cu bani furata de la Doina Melinte intr-o groapa sapata in curte, politistii au apelat la ajutorul unui buldozer, cu care au sapat in mai multe locuri din jurul casei. Cautarile nu au dat insa nici un rezultat. Ultima perchezitie in Mogosoaia a fost efectuata ieri, anchetatorii nereusind sa gaseasca pe nici unul dintre cei trei minori.

×
Subiecte în articol: observator