x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Tanacu - Doua maicute refuza testul poligraf

Cazul Tanacu - Doua maicute refuza testul poligraf

de Caralina Vieru    |    23 Noi 2005   •   00:00
Cazul Tanacu - Doua maicute refuza testul poligraf

Doua dintre cele patru maicute de la Tanacu - acuzate alaturi de fostul preot Petru Daniel Corogeanu (foto) ca au provocat moartea maicutei Irina Cornici - s-au prezentat ieri la Politia Capitalei pentru testul poligraf. Ele au refuzat sa raspunda insa la intrebari, pe motiv ca au fost formulate confuz.

SOLICITARE. Avocatul maicutelor, Maria Ilisia, a declarat pentru Mediafax ca proba cu detectorul de minciuni a fost ceruta de catre procurori, pentru a stabili adevarul in legatura cu banii pe care maicuta Irina Cornici i-ar fi avut de recuperat de la o familie din Caras-Severin. Avocatul a fost de acord cu solicitarea procurorilor, motiv pentru care cele doua maicute care au insotit-o pe Irina la Caras-Severin s-au prezentat ieri la Politia Capitalei.

Potrivit avocatului insa, mai mult de jumatate dintre cele noua intrebari la care trebuiau sa raspunda maicutele erau formulate confuz, fiind adevarate "capcane". Astfel, maicutele au refuzat sa raspunda la intrebari si au solicitat ca acestea sa fie reformulate. Din acest motiv, ele se vor prezenta din nou la Politia Capitalei la sfarsitul saptamanii viitoare, pentru repetarea testului poligraf. (Caralina Vieru)

×
Subiecte în articol: observator