x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie îngreunată pe DN7A, din cauza ninsorilor. Stratul de zăpadă ajunge la 40 de centimetri

Circulaţie îngreunată pe DN7A, din cauza ninsorilor. Stratul de zăpadă ajunge la 40 de centimetri

17 Apr 2014   •   10:26
Circulaţie îngreunată pe DN7A, din cauza ninsorilor. Stratul de zăpadă ajunge la 40 de centimetri

Circulaţia pe DN7A între Brezoi şi Petroşani se desfăşoară în condiţii de iarnă, în Pasul Vidra, zăpada ajungând la 40 de cm, a declarat, pentru Agerpres, directorul secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea, Eugen Mănescu.

'Acţionăm deja cu utilaje de la km 52, în Curmătura Vidiruţei pe zona Pasului Vidra, unde s-a depus zăpadă de aproximativ 40 de cm şi încă ninge. Zăpada este una apoasă, probleme sunt însă în zona de graniţă cu Hunedoara, unde am înţeles că au rămas maşini blocate în zăpadă, dar colegii de acolo au intervenit. Deci, circulaţia este în condiţii de iarnă pe drumul spre Petroşani, se recomandă categoric conducătorilor auto să fie echipaţi cu cauciucuri de iarnă', a precizat Mănescu.

În judeţul Vâlcea, la cotele de peste 1.200 de metri a nins în ultimele 24 de ore, zăpada fiind depusă deja în zona vârfului Cozia, la Voineasa sau Romani - Horezu.

Echipe ale Drumuri Naţionale monitorizează şi Valea Oltului şi Valea Lotrului, în cazul alunecărilor de pietre şi torenţi de pe versanţi.

×