x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu mortul in casa asteptand OPC

Cu mortul in casa asteptand OPC

09 Feb 2004   •   00:00

Un gorjean a luat hotararea sa nu-si ingroape mortul pana cand inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Gorj nu vor verifica daca sicriul este de calitate sau nu.



La OPC Gorj s-a prezentat, la sfarsitul saptamanii trecute, Aurelian Ruset din comuna gorjeana Balesti pentru a depune o sesizare prin care aducea la cunostinta inspectorilor ca cosciugul pe care l-a achizitionat sa-si ingroape o ruda nu are calitatea dorita. Specialist in tamplarie, omul a reclamat faptul ca blanile din care este construit sicriul au opt noduri, in loc de patru, cum prevad normele de fabricat ie. In sustinerea reclamatiei, Aurelian Ruset a atasat si actul normativ care prevede indicatorii de fabricatie.
Ruset a platit 500.000 de lei pentru sicriu si a fost achizitionat cu ajutorul unei Case de Ajutor Reciproc a pensionarilor. Cert este ca familia Ruset nu doreste sa-si inmormanteze ruda decat intr-un cosciug facut ca la carte. Inspectorii OPC se vad nevoiti sa raspunda sesizarii si in aceasta saptamana vor rezolva situatia. "Desi mi s-a parut aberanta solicitarea, trebuie sa-i dam curs. L-am sfatuit sa-si inmormanteze ruda si apoi sa rezolvam problema, insa decizia ii apartine", a declarat Ion Tudor, directorul OPC Gorj. (Gabriela Mladin)

×
Subiecte în articol: observator