x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descoperire INCREDIBILA! Cinci saci, plini cu milioane de cartele telefonice, găsiţi pe o stradă din Bucureşti

Descoperire INCREDIBILA! Cinci saci, plini cu milioane de cartele telefonice, găsiţi pe o stradă din Bucureşti

20 Noi 2017   •   18:16
Descoperire INCREDIBILA! Cinci saci, plini cu milioane de cartele telefonice, găsiţi pe o stradă din Bucureşti

Un bărbat a făcut o descoperire şocantă pe o stradă din Bucureşti. Bărbatul a găsit cinci saci plini cu câteva milioane de cartele telefonice.

Totul s-a întâmplat duminică, în zona Mihail Kogălniceanu, acolo unde Florin Ionescu a observat mai mulţi tineri care păzeau sacii.

Bărbatul a povestit că i-a întrebat dacă sacii sunt plini cu bani, moment în care tinerii au luat-o la fugă. Aşa a descoperit bucureşteanul că în saci se aflau câteva milioane de cartele telefonice active, de la toate companiile telefonice care activează în România.

După acest incident, Florin Ionescu s-a dus direct la... DNA pentru a anunţa descoperirea, însă procurorii l-au îndrumat către Poliţie.

"Am făcut mişto de ei, i-am întrebat ce au acolo aveţi bani? Aţi furat? Au fugit. Mi s-a părut ciudat, au rămas sacii pe loc. Sunt plini cu cartele telefonice, milioane, nu una, nu trei... milioane. Eu am estimat 5 - 7 milioane cartele telefonice. Dacă le găseau la mine spuneau că le-am folosit", a povestit Florin Ionescu.

Poliţiştii de la Secţia 3 au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de unde provin vin sacii plini cu milioane de cartele SIM şi să îi găsească pe cei doi indivizi.

Sursa Observator

×
Subiecte în articol: cartele telefonice