x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Drama la Campia Turzii - Si-a impuscat familia

Drama la Campia Turzii - Si-a impuscat familia

de Elena Stanciu    |    08 Dec 2005   •   00:00

Plutonierul major Cristian Istrate (39 de ani), sef de depozit la Unitatea Militara 01969 Luna, langa Campia Turzii, a fugit din post marti noapte si a descarcat doua incarcatoare in sotie si in socrii sai, dupa care si-a tras un glont in piept.
Cele patru victime au fost transportate de urgenta la Spitalul Municipal din Campia Turzii. De acolo, socrul subofiterului a fost trimis la Spitalul din Turda, iar celelalte persoane - la Unitatea de Primire de Urgente din Cluj-Napoca. Toti membrii familiei sunt in viata, dar se afla sub supraveghere medicala.

SURPRIZA. Un alt eveniment regretabil se putea consuma ieri si in Bucuresti. Buzoianul Marius N. (24 de ani) a fost depistat de politistii Sectiei 8 din Capitala, in zona Bucur Obor, in timp ce avea asupra sa un pistol automat marca Uzi Intratec Tec - 9B cu amortizor si munitie (un incarcator cu 32 de cartuse model Luger 9 mm lung.) Marius a declarat ca a primit pistolul si munitia de la un individ din municipiul Targu-Jiu si urma sa le predea unui cetatean olandez cu care trebuia sa se intalneasca in zona unde a fost gasit de politisti.

×
Subiecte în articol: observator