x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dupa inundatii

Dupa inundatii

14 Mai 2006   •   00:00

Dolj - Sinistratii nu mai vor la cort


Oamenii evacuati din localitatile doljene Rast, Negoi, Macesu de Jos si Carna se plang de faptul ca le sunt furate ajutoarele, motiv pentru care prefectul de Dolj a dispus ca toate incaperile unde au fost depozitate donatii sa fie pazite de jandarmi, transmite Rompres. Oamenii spun ca nu mai pot sa traiasca in cort si vor sa stie daca vor fi sau nu ajutati sa isi reconstruiasca casele.

Blaga - "Nu exagerati pagubele"


Ministrul Vasile Blaga (foto) a transmis presedintilor consiliilor judetene ca nu accepta sa fie trecute la capitolul pagube portiuni din infrastructura care nu au fost distruse de inundatii. "Nu exagerati. Nu aveau cum sa fie atatia kilometri de drumuri afectati de inundatii", a spus ministrul, care a precizat ca drumurile despre care s-a raportat ca ar fi afectate de inundatii "se vor verifica kilometru cu kilometru".

Tulcea - Sinistratii, ajutati timp de sase luni


Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie a demarat ieri, la Tulcea, un program de sprijinire a persoanelor afectate de inundatii, care se va derula in urmatoarele sase luni, informeaza Rompres. In prima parte a programului vor fi acordate ajutoare constand in alimente si materiale igienico-sanitare pentru 94 de familii din Ceatalchioi, Patlageanca, Plauru, Ilganii de Sus si Vulturu.

×
Subiecte în articol: observator