x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EBa: Dialoguri cu papagali, la "Naşul"

EBa: Dialoguri cu papagali, la "Naşul"

00 0000   •   00:00

EBa a luat o hotărâre fundamentală pentru cariera sa politică. Nu mai răspunde la întrebări, cele care nu o avantajează. Dar, ce o avantajează?



Aflată în turneu cât se poate de electoral la Cluj, "capitala culturală a Aradului... Ardealului" - după propria sa declaraţie, pe ultima sută de metri a campaniei, politicianul Elena Băsescu, a hotărât să nu mai alimenteze declarativ rău-voitoarea presă,  aflată mai mereu la vânătoare de gafe.

Aşa că, Eba s-a înfiinţat la emisiunea "Naşului" înarmată cu o rezervă îndestulătoare de "No comment". Dar... Inima nu a lăsat-o, gândindu-se la economia deja crizată, a vorbit despre familie, despre gaşca din Dorobanţi şi despre Luxten.

Iaco şi Roco sunt doi papagali, susţinători de dialog. De rang inferior , câinii oferă doar posibilitatea monologului, şi-au mai pierdut şi campionatul desigur... Asta e viziunea Elenei, cu nonşalanţă... "Ştii, noi când am cumpărat papagalii aceştia ne-am gândit exclusiv la mama. Pentru că ne gândeam că toţi suntem plecaţi de acasă, fiecare cu treaba lui, şi mama rămânea acasă cu câinii câteodată. Şi cu câinii poţi să ai numai monolog, nu poţi să ai dialog. Dar cu papagalii poţi să ai şi dialog".

În rest, ieşind nejumuliţi din dialogurile cu doamna Maria Băsescu, Iaco şi Roco, la fel ca şi alegătorii, se lasă uşor înşelaţi de aparenţe. "Când dai drumul la apă şi ei aud apa curgând, spun "mama plouă".

Continuând  prezenţa fizică în frumoasa emisiune, Elena a confirmat poziţia de nezdruncinat a familiei în societatea românească, admiţând că sângele apă nu se face şi că părinţii sunt datori să-şi ajute copiii, să se angajeze la Luxten."La Luxten am fost ajutată de tatăl meu, pentru că foarte mulţi părinţi îşi ajută la început copiii", a declarat clipind din buze şi mişcând din ochi Elena.

În rest, despre Poponeţ, numai de bine, "Poponeţ e un băiat extraordinar dacă îl cunoşti", numai că trebuie să locuieşti în zonă ca să faci parte din gaşca de Dorobanţi.

Acest articol nu se poate încheia fără a mulţumi candidatului pentru Parlamentul European, Elena Băsescu, fără contribuţia căruia nu ar fi existat.

×
Subiecte în articol: observator