x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci mâine ca să vadă toată țara că ești alături de noi

Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci mâine ca să vadă toată țara că ești alături de noi

16 Feb 2016   •   22:24
Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci mâine ca să vadă toată țara că ești alături de noi
Mai sunt patru zile până la evacuarea Antena 1 și Antena 3 de către ANAF. Postul de televiziune Antena 3, parte a grupului de presa Intact, condamnă acțiunea abuzivă din data de 15 februarie 2016 a Direcției Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, prin care s-a dispus evacuarea, în termen de cinci zile, a mai multor imobile, printre care și sediile celor cinci televiziuni ale grupului Intact.

Considerăm că acțiunea, organizată sub forma unui desant, care a implicat dispozitive și forțe nemaiîntâlnite, amenință direct libertatea de exprimare, prin punerea în pericol a emisiei posturilor Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia Tv și Zu Tv.

Vă mulțumim totodată pentru nenumăratele mesaje de susținere pe care ni le-ați transmis prin toate mediile posibile. Ne este greu să vă strângem pe toți împreună și să vă arătăm lumii, însă maine ultima pagina din Jurnalul Național este dedicată Antenei 3 (vezi foto). Daca sunteți solidari cu noi, decupați această pagină și lipiți-o pe geam, cât mai vizibil, pentru ca noi să filmăm și să arătăm la tv câți români sunt alături de noi. Antena 3 e și la voi!

×