x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fratele Mădălinei Manole: "Sunt sigur că Petru Mircea mi-a omorât sora!"

Fratele Mădălinei Manole: "Sunt sigur că Petru Mircea mi-a omorât sora!"

07 Iul 2011   •   07:57
Fratele Mădălinei Manole: "Sunt sigur că Petru Mircea mi-a omorât sora!"

Razboiul dintre familia Madalinei manole si Petru Mircea continua. Fratele solistei, Marian Manole, il acuza pe cumnatul sau ca i-a omorat sora. "Sunt sigur ca individul acesta mi-a omorat sora. N-am cum sa-mi transform sora intr-o sinucigasa, pentru ca stiu ce sora am avut", a declarat Marian Manole pentru ziarul ring.

"Indiferent cate sentinte ale justitiei il vor scoate curat ca lacrima, n-o sa-l pot ierta niciodata pe acest fost cumnat al meu (n.r. - Petru Mircea). Si nu pentru ce s-a intamplat pana pe 14 iulie 2010, cand a murit sora ma, ci de atunci incolo, din cauza lucrurilor pe care a putut sa le spuna. Mi-a jignit parintii, familia. (...) Daca aveam telefonul ascultat de SRI, puteam demonstra ca, din mai-iunie, individul asta m-a umplut de telefoane spunandu-mi o gramada de lucruri pe care el, dupa moartea surorii mele, nu le-a mai recunoscut. Cum as putea face pace cu un nemernic, cu un criminal care mi-a spus atatea lucruri pe care ulterior nu le-a mai recunoscut?! I le-am spus in fata la cimitir si le nega, imi spunea ca am luat-o razna. Pe imbecilul asta n-am cum sa-l iert toata viata. Sunt sigur ca individul acesta mi-a omorat sora. N-am cum sa-mi transform sora intr-o sinucigasa, pentru ca stiu ce sora am avut", a declarat Marian Manole.

"Nu pot uita ziua de 14 iulie, in jurul orei 13:00, cand am intrat in casa Madalinei din Otopeni impreuna cu tata si cu verii mei... Tremura carnea pe noi... Nu pot uita imaginea aceea cand el (Petru – n.r.) statea in sort si in maiou ca la mare, ii mai trebuia o umbrela si ochelari de soare, si nici el, nici maica-sa nu aveau nicio urma de durere pe fata. Maica-sa ranjea fasolea in timp ce stateau in bucatarie la cafeluta. Cand a deschis usa si ne-a vazut a facut ochii mari, probabil ca nu se astepta sa venim, si a inceput sa jeleasca. Si scorpia de maica-sa, pe care n-am vazut-o o data zambind, avea o fata de femeie linistita si se citea pe chipul ei scarba", a mai spus fratele artistei.



×