x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Frecusuri - Avertisment pentru Bistroe

Frecusuri - Avertisment pentru Bistroe

26 Noi 2005   •   00:00
Frecusuri - Avertisment pentru Bistroe

Autoritatile romane se vad din nou "fortate" sa aminteasca Ucrainei ca orice decizie administrativa de a continua lucrarile la canalul Bistroe aduce un grav prejudiciu Deltei, a afirmat ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu.

Autoritatile romane se vad din nou "fortate" sa aminteasca Ucrainei ca orice decizie administrativa de a continua lucrarile la canalul Bistroe aduce un grav prejudiciu Deltei, a afirmat ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto). Romania solicita tarii vecine luarea in calcul a rezultatelor pe care comisiile internationale le au in acest moment, inainte de a decide pe cale administrativa continuarea santierului la canal, potrivit Rompres.

Ungureanu s-a aratat deceptionat de ultimele stiri venite de la Kiev potrivit carora o comisie interministeriala a Guvernului ucrainean a declarat ca ceea ce s-a intreprins in nord-estul Deltei Romaniei nu ar pune in pericol mediul. "Am o ambitie personala in a opri distrugerea nord-estului Deltei. Nu este o delta a Romaniei, ci este o delta europeana", a spus Ungureanu.

×
Subiecte în articol: observator