x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horia Brenciu povesteşte la X Factor despre prima lui experienţă pe scenă

Horia Brenciu povesteşte la X Factor despre prima lui experienţă pe scenă

28 Iul 2014   •   12:13
Horia Brenciu povesteşte la X Factor despre prima lui experienţă pe scenă

Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot. De la apariţie, la prezenţă scenică, talent sau charismă, toate sunt importante pentru ei, pentru ca la finalul spectacolului căutării, marele premiu să meargă către un artist complet, care să îşi poată construi o carieră în domeniu.

Diva Delia, showman-ul Brenciu şi rock-star-ul Bănică fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i încuraja pe concurenţi şi pentru a-i ajuta ca venirea lor pe scena X Factor să fie una cu adevărat spectaculoasă. Fie că trec mai departe în concurs sau nu, juraţii vor să se asigure că fiecare concurent pleacă măcar cu o lecţie învăţată, aşa că nu de puţine ori şi-au pus experienţele personale pe tavă. Este şi cazul lui Horia Brenciu, care impresionat de dorinţa unui concurent de a le demonstra că poate cânta şi alerga pe scena X Factor, le-a povestit tuturor prima lui experienţă pe o scenă de mari dimensiuni.
„Prima oară când am urcat pe o scenă mare, am crezut că e uşor şi am început să alerg pe ea. N-am ştiut că pe o scenă de 20 de metri, dacă alergi, nu mai ai suflu pentru cântat!”, a mărturisit showman-ul Brenciu. Ce alte momente le-au mai împărtăşit juraţii X Factor noilor concurenţi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor – Mai mult decât voce, în această toamnă, la Antena 1.

Vezi și Elvis, acuzat că și-a violat 5 ani la rând fosta nevastă

×
Subiecte în articol: horia brenciu X Factor