x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Internet: BRAT-ul site-urilor

Internet: BRAT-ul site-urilor

09 Sep 2006   •   00:00

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) a demarat procedurile pentru realizarea unui studiu privind traficul site-urilor, audienta acestora si profilul audientei, sustinut de 37 dintre cei mai importanti editori de site-uri, regii, agentii si clienti de publicitate.

Potrivit unui comunicat de presa, proiectul este gandit ca un sistem de masurare complet al performantelor site-urilor web, care va contine masurarea traficului, determinarea audientei, a profilurilor demografice ale utilizatorilor acestor site-uri, la care s-ar putea adauga o monitorizare a veniturilor din publicitate.

Prin masurarea de trafic se vor putea cuantifica numarul de clienti unici pe un site, numarul de vizite, de afisari, precum si alte caracteristici, precum ruta unui vizitator sau cum a ajuns el pe acel site. garanTie. "Vor fi astfel garantate de BRAT credibilitatea, standardizarea, comparabilitatea si independenta informatiilor", a declarat Arina Ureche, directorul general al institutiei.

In prezent, Trafic.ro realizeaza cea mai eficienta analiza a site-urilor de internet din punct de vedere al numarului de vizitatori.

×
Subiecte în articol: observator